Σοκ στο ιταλικό γυναικείο ποδόσφαιρο με τη Σαμπντόρια

Αδυναμία συμμετοχής στη Serie A δήλωσε η Σαμπντόρια, ακολουθώντας το… δρόμο της ανδρικής ομάδας σε χαμηλότερη κατηγορία.

Αδυναμία συμμετοχής στη Serie A δήλωσε η Σαμπντόρια, ακολουθώντας το… δρόμο της ανδρικής ομάδας σε χαμηλότερη κατηγορία.

Η ομάδα από τη Γένοβα ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας και γι’ αυτό το λόγο θα σταματήσει να διατηρεί επαγγελματική ομάδα γυναικών, ενώ ο σύλλογος θα συμμετάσχει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Η Serie A γυναικών συνεδριάζει εκτάκτως την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς αδυναμία συμμετοχής έχει δηλώσει και η Πομιλιάνο, η οποία είχε εξασφαλίσει την παραμονή της μέσω των πλέι άουτ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι η Πάρμα και η Λάτσιο θα είναι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τη θέση των Σαμπντόρια και Πομιλιάνο στη Serie A.

To ποδόσφαιρο γυναικών στην Ιταλία είναι επαγγελματικό και υπάρχει μίνιμουμ ετήσιων αποδοχών για τις ποδοσφαιρίστριες, καθώς και αρκετές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ομάδες που συμμετέχουν στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.