Αταλάντα: Χτίζει την επίθεση από την αρχή

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι το πήρε απόφαση. Θα αλλάξει ριζικά την επίθεση της Αταλάντα καθώς έδωσε το ΟΚ για την πώληση των Σαπάτα, Μουριέλ και Χόιλουντ.

Η Αταλάντα επέστρεψε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο προπονητής Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μοιάζει έτοιμος να ρισκάρει και να αλλάξει τα πάντα στην επίθεση της ομάδας του.

Μπορεί οι Ντούβαν Σαπάτα και Λουίς Μουριέλ να είναι χρόνια στο Μπέργκαμο και να είναι εξαιρετικοί στην δουλειά τους σκοράροντας αρκετά τέρματα όμως ο Γκασπερίνι έδωσε το ΟΚ στην διοίκηση για την πώλησή τους καθώς εισπράττουν υψηλούς μισθούς για τα δεδομένα της ομάδας. Επίσης ο Γκασπερίνι φαίνεται να βαρέθηκε την ιστορία της παραχώρησης του Χόιλουντ και να έδωσε την έγκρισή του και για την παραχώρηση του Δανού επιθετικού για τον οποίο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκασπερίνι επίσης έχει εντοπίσει και τους δύο παίκτες που θέλει για την επίθεση της ομάδας. Ο πρωτος στόχος είναι ο Μπέτο της Ουντινέζε (25 χρόνων/Βραζιλία) ο οποίος πέτυχε 10 γκολ πέρσι σε 33 αγώνες και ο δεύτερος είναι ο Ελ Μπιλάλ Τουρέ της Αλμερία (21 χρόνων/Μάλι) ο οποίος πέτυχε 7 γκολ σε 21 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.