Μάνατζερ Κεσιέ: «Ακούμε όλες τις προτάσεις»

Ανοιχτός σε όλες τις προοπτικές που αφορούν στο μέλλον του είναι ο Φρανκ Κεσιέ, αφού ο μάνατζέρ του υποστήριξε ότι ακούει όλες τις προτάσεις για τον μέσο της Αταλάντα.

Ανοιχτός σε όλες τις προοπτικές που αφορούν στο μέλλον του είναι ο Φρανκ Κεσιέ, αφού ο μάνατζέρ του υποστήριξε ότι ακούει όλες τις προτάσεις για τον μέσο της Αταλάντα.
 
Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ανέφεραν ότι η Ρόμα έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ενδιαφερόμενων και ότι θα δώσει 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή.
 
«Ο Φρανκ είναι στο επίκεντρο της προσοχής πολλών ομάδων λόγω της σπουδαίας δουλειάς που έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια και των εμφανίσεών του με την Αταλάντα», τόνισε ο εκπρόσωπός του Ζορζ Ατανγκανά, μιλώντας στο Sky Sport Italia.
 
«Κανείς άλλος εκτός από εκείνον και από μένα δεν μπορεί να αποφασίσει για το επόμενο βήμα του. Ακούμε όλες τις πλευρές και στη συνέχεια, μαζί με την ομάδα του, θα αξιολογήσουμε τις προτάσεις και θα επιλέξουμε την καλύτερη για όλους. Οσο για τη Ρόμα, είναι μία σημαντική ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ για τον Φρανκ», επισήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.