Serie A: Κέρδισε το… φάντασμα της Νάπολι η Μόντσα, νίκη γοήτρου για Φιορεντίνα (hls)

Η Μόντσα κέρδισε με 2-0 τη πρωταθλήτρια Νάπολι και η Φιορεντίνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουντινέζε με το ίδιο σκορ, σε παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Μόντσα-Νάπολι 2-0

Σαν ξενυχτισμένη μετά από… μεθύσι, η πρωταθλήτρια Νάπολι δεν είχε όρεξη για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Κυριακής (14/05) στην έδρα της Μόντσα. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα πανηγύρισαν μία νίκη-γοήτρου σε βάρος των πρωταθλητών Ιταλίας. Ντάνι Μότα στο 18′ και Πετάνια στο 53′, τα δύο γκολ για τους νεοφώτιστους στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι σε τρεις αγωνιστικές θα ολοκληρώσουν μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, τερματίζοντας πιθανότατα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Φιορεντίνα-Ουντινέζε 2-0

Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο αυτό του γοήτρου, η Φιορεντίνα υποδέχθηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Ουντινέζε. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται σε ορισμένα σημεία αδιάφορες, σαν να ήθελαν απλώς να βγει η… υποχρέωση. Τα δύο γκολ για την ομάδα της Φλωρεντίας ήρθαν στην αρχή και στο φινάλε του ματς με τους Καστροβίλι (7′) και Μποναβεντούρα (90′). Οι γηπεδούχοι χαροποίησαν το κοινό τους με τη νίκη, έφτασαν τους 49 βαθμούς και προσπέρασαν την Ουντίνεζε στη βαθμολογία (46 β.).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.