Ρόμα – Μίλαν 1-1 : Η μά(χ)η συνεχίζεται (hls)

Ρόμα και Μίλαν έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές. Η μάχη για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League συνεχίζεται.

Λογικό 0-0 στο ημίχρονο

Η άμυνα της Ρόμα άντεξε σε ότι σκέφτηκε και δημιούργησε η Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο. Τα κατάφερε παρά την απώλεια του Κουμπούλα λόγω τραυματισμού νωρίς στον αγώνα (15′).

Μοναδική καλή στιγμή σε όλο το πρώτο ημίχρονο από τον Πελεγκρίνι (34′) αλλά η προσπάθειά του, σταμάτησε πάνω στον συμπαίκτη του Έιμπραχαμ.

Κράτησαν το καλύτερο για το τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με καλύτερο ρυθμό και μια ευκαιρία για κάθε ομάδα μέσα σε ένα τετράλεπτο.

Ο Ελ Σαράουι έκανε κακή επαφή απέναντι από τον Μενιάν (57′) ο οποίος μπλόκαρε ενώ στο 60ο λεπτό ο Σάλεμακερς είχε την καλύτερη ευκαιρία των ροσονέρι στο ματς αλλά το βολέ που έπιασε ο Βέλγος έφυγε άουτ.

Οι δύο ομάδες κράτησαν το καλύτερο για το τέλος.

Από λάθος του Ντε Κέτελαρ στο κέντρο, η Ρόμα πήρε την μπάλα και ο Έιμπραχαμ σκόραρε (90+4) μετά από ασίστ του Τσέλικ όμως δεν το χάρηκε.

Ο Ντε Κέτελαρ πήρε την εκδίκηση του ισοφαρίζοντας στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και οι ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην μάχη για ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League.

Ρόμα : Ρουί Πατρίσιο – Μαντσίνι, Ιμπάνιεζ, Κουμπούλα (15′ Μπόβε, 88′ Μαντί Καμαρά) – Τσέλικ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ (90+ Σόλμπακεν), Μπελότι (46′ Ελ Σαράουι)

Μιλαν : Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ (77′ Καλουλού), Τομόρι (46′ Τιό), Ερνάντεζ – Κρούνιτς, Τονάλι – Ντίαθ (57′ Σαλεμάκερς), Μπενασέρ (73′ Ντε Κέτελαρ), Λεάο – Ζιρού (88′ Ορίγκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.