Φιορεντίνα – Αταλάντα 1-1: Προβάδισμα Ευρώπης για τους «μπεργκαμάσκι»

Η Αταλάντα πήρε ισοπαλία στη Φλωρεντία για την 30ή Αγωνιστική της Serie A και διατηρεί το προβάδισμα για την έκτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «μπεργκαμάσκι» είναι στους 49 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν νίκη δύο αγωνιστικές. Η Φιορεντίνα είναι στην ένατη θέση, επτά πόντους πίσω από την Αταλάντα, ακόμα και αν είναι αήττητη οκτώ αγωνιστικές.

H Φιορεντίνα έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, κυρίως με τον Γκονζάλες, αλλά η Αταλάντα ήταν αυτή που μπήκε μπροστά στο σκορ στο 37′, με σκόρερ τον Μέλε, ο οποίος σκόραρε από τη μεγάλη περιοχή μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Oι «βιόλα» συνέχισαν να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καμπράλ μετά το χέρι του Τολόι στην περιοχή.

Μάλιστα στο 73′ είχαν και μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, όταν ο Μπιράγκι (που είχε μπει ένα λεπτό νωρίτερα ως αλλαγή), ανέλαβε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για το νικητήριο γκολ, όμως οι Μποναβεντούρα και Έντερσον δεν τα κατάφεραν με το κεφάλι και η ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσάνο – Ντοντό, Μαρτίνες, Μιλένκοβιτς, Τέρζιτς (72′ Μπιράγκι) – Μαντραγκόρα, Καστροβίλι (90+2′ Mπιάνκο), Μπαράκ (65′ Μποναβεντούρα) – Ικονέ (46′ Mπρέκαλο, 64′ Σοτίλ), Καμπράλ, Γκονζάλες.
Αταλάντα (Γκασπερίνι): Σπορτιέλο – Τολόι, Σκαλβίνι (76′ Παλομίνο), Τζιμσίτι – Μέλε, Ντε Ρόον, Έντερσον, Τζαπακόστα – Κοοπμέινερς – Σαπάτα (84′ Μπογκά), Χόιλουντ (70′ Moυριέλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.