Ρόμα: Ο Μουρίνιο δεν έχει ξεχάσει την Κρεμονέζε

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε στα όσα είχαν γίνει στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Κρεμονέζε, μετά τη νίκη 1-0 επί της Γιουβέντους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει να… χωνέψει την γκέλα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Είμαι ακόμα θυμωμένος για τον τρόπο που παίξαμε στην Κρεμονέζε. Προφανώς, και είμαι ευτυχισμένος με τη νίκη αλλά δεν έχω χωνέψει ακόμα την ήττα από την Κρεμονέζε επειδή αποδείξαμε πως όταν παίζουμε ως ομάδα, είμαστε δυνατοί. Νικήσαμε επειδή οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Δεν ήρθε η επιτυχία λόγω οργάνωσης στο τακτικό κομμάτι αλλά για όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Σέβομαι τη Γιουβέντους του Αλέγκρι η οποία βελτιώνεται και είναι δύσκολο εμπόδιο για να ξεπεράσεις. Είμαι ικανοποιημένος που την έχουμε τόσο μακριά στη βαθμολογία επειδή ακόμα και με τους 15 βαθμούς τιμωρίας, είναι απειλή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εμείς όταν παίζουμε έτσι, μπορούμε να πάμε στο Champions League αλλά δεν ξέρουμε κάθε φορά ποια Ρόμα θα εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά η αλήθεια είναι πως σε ένα και μόνο ματς μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, το αποδείξαμε και απόψε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.