Βερόνα – Φιορεντίνα 0-3: Επιτέλους νίκη! (hls)

Η Φιορεντίνα ύστερα από έξι αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα χωρίς νίκη, επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά την επικράτηση της επί της Βερόνα με 3-0.

Η Βερόνα φιλοξένησε εντός έδρας τη Φιορεντίνα για την 23η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι «βιόλα» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Ικόνε «μοίρασε» στον Μπαράκ μέσα από την περιοχή, ο τελευταίος προσπέρασε τον Μοντιπό και σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 38′ η Φιορεντίνα διπλασιάσε τα τέρματα της. Ο Μαντραγκόρα συνεργάστηκε με τον Καμπράλ και ο 24χρονος Βραζιλιάνος με εξαιρετικό τελειώμα διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του ματς, η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη και στο 89ο λεπτό με τον Μπιράγκι, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή έγραψε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα του σκορ για το 3-0.

Η Φιορεντίνα είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ενώ η Βερόνα ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και βρίσκεται στην 18η θέση με 17.

Οι συνθέσεις:

Βερόνα (Μάρκο Τζαφαρόνι, 3-4-2-1): Μοντιπό, Μανιάνι (46′ Καμπάλ), Χιν, Νταβίντοβιτς, Φαραόνι (81′ Ζεεφούικ), Ταμέζε, Ντούντα, Νόιγκ (46′ Μπράαφ), Νγκονιέ (73′ Βέρντι), Λάζοβιτς και Λασάνια (63′ Γκάιχ).

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο, 4-3-3): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μερτίνες Κουάρτα, Ιγκόρ, Τέρζιτς (74′ Μπιράγκι), Μπαράκ (56′ Μποναβεντούρα), Άμραμπατ (65′ Καστροβίλι), Μαντραγκόρα, Καμπράλ (65′ Γιόβιτς), Ικόνε (74′ Σαπονάρα) και Γκονζάλεζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.