Μπρινιόλι: «Έκλεισα τα μάτια μου και σκόραρα!»

Μέχρι και το περασμένο Σάββατο ο Μάσιμο Ταΐμπι ήταν ο τελευταίος τερματοφύλακας που είχε σκοράρει στη Serie A. Ο 47χρονος σήμερα πρώην γκολκίπερ, στην σύντομη θητεία του στην Αγγλία έμεινε γνωστός με το όχι και τόσο κολακευτικό προσωνύμιο «ο τυφλός από τη Βενετία» εξαιτίας των λαθών που έκανε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μέχρι και το περασμένο Σάββατο ο Μάσιμο Ταΐμπι ήταν ο τελευταίος τερματοφύλακας που είχε σκοράρει στη Serie A. Ο 47χρονος σήμερα πρώην γκολκίπερ, στην σύντομη θητεία του στην  Αγγλία έμεινε γνωστός με το όχι και τόσο κολακευτικό προσωνύμιο «ο τυφλός από τη Βενετία» εξαιτίας των λαθών που έκανε στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Αμέσως μετά τη φυγή του από την Αγγλία, υπέγραψε στην Ρετζίνα στην προσπάθεια του να ανοικοδομήσει  την καριέρα του. Μάλιστα  λίγους μήνες αργότερα σε ένα ματς απέναντι στην Περούτζια σκόραρε δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης.

«Εκείνη την εποχή, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει, και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί. Αυτό το γκολ μπήκε την Πρωταπριλιά!».

Την περασμένη Κυριακή η χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, Μπενεβέντο ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 από την Μίλαν στο Στάδιο «Ciro Vigorito». Δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της αναμέτρησης, η Μπενεβέντο κέρδισε φάουλ και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα θυμάται για πολλά χρόνια το γκολ που πέτυχε:

«Απλώς έκλεισα τα μάτια και πήδησα ψηλά» τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Ήταν περισσότερο η βουτιά ενός τερματοφύλακα, παρά κίνηση ενός επιθετικού. Μου άρεσε η σύγκριση της κίνησης μου με αυτή του δελφινιού. Φοβερό συναίσθημα για έναν τερματοφύλακα». 
Με αυτό το γκολ ο Μπρινιόλι έγινε μόλις ο 5ος τερματοφύλακας που σκοράρει στην ιστορία της SERIE A μετά τους Σεντιμέντι, Ριγκαμόντι, Ραμπούλα και Ταΐμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.