Ιμπραΐμοβιτς: «Με κρίνουν επειδή είμαι θεός»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φρόντισε και πάλι να δώσει τροφή για σχόλια, μετά τις δηλώσεις του για τον εαυτό του.

Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε πως όλοι τον επικρίνουν επειδή βρίσκεται στην κορυφή και χαρακτήρισε τον εαυτό του ως ένα θεό του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στην πορεία της Μίλαν τη φετινή σεζόν.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε: «Είμαι ακόμα θεός, είμαι ακόμα το νούμερο 1, επέστρεψα και όλα αλλάζουν. Έχω μεγάλη επιθυμία, θέλω να κάνω πολλά πράγματα που έχασα τους τελευταίους επτά μήνες. Έχασα χρόνο. Είναι πολύ φυσιολογικό γιατί αν δεν σε κριτικάρουν, δεν είσαι στην κορυφή. Με κρίνουν για 25 χρόνια επειδή είμαι το νούμερο 1, το έχω συνηθίσει. Αυτά τα πράγματα είναι φυσιολογικά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κριτική που υπάρχει για την πορεία της Μίλαν τη φετινή σεζόν: «Ο Πιόλι είναι ο προπονητής της Μίλαν και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι δίκαιο να κρίνεται και ο προπονητής και η ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες και περιμένουμε κριτική, είναι μέρος της δουλειάς μας. Ο στόχος δεν είναι ο εγωισμός μου. Είμαι 41 χρονών, παίζω στη Μίλαν και είμαι στην κορυφή. Θέλω να δώσω τα φώτα μου στους άλλους, είμαι εδώ για αυτούς, όχι για μένα. Θα μπορούσα να είμαι σε ένα νησί με ένα πούρο στο στόμα αλλά αν μπορώ να είμαι πρότυπο και ηγέτης, θα το κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.