Ίντερ: Ο Σκρίνιαρ θα ακολουθήσει την συμπεριφορά του Πέρισιτς;

Με τον Μίλαν Σκρίνιαρ να μπαίνει στους τελευταίους πέντε μήνες του συμβολαίου του με την Ίντερ, οι «Νερατζούρι» να ελπίζουν ότι ο Σλοβάκος θα δείξει την ίδια στάση με τον Ιβάν Πέρισιτς την περασμένη σεζόν.

Ο Σκρίνιαρ πρόκειται να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος τον Ιούνιο, μετά το τέλος της συμφωνίας του με την Ίντερ. Ο Πέρισιτς έφυγε από το Μιλάνο όταν έληξε το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρόλο που τόσο ο ίδιος όσο και ο Σκρίνιαρ απέρριψαν προτάσεις για παράταση στο Stadio Meazza, οι αποχωρήσεις τους έγιναν υπό διαφορετικές συνθήκες.

Ο Πέρισιτς έλαβε την προσφορά της Τότεναμ τον Μάιο του 2022, αφού ενέπνευσε τις νίκες της Ίντερ στο Coppa Italia και στο Supercoppa. Ο Σκρίνιαρ, από την άλλη, συμφώνησε με την γαλλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Ίντερ αρνήθηκε να τον πουλήσει για λιγότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην προσφορά που έκαναν οι Γάλλοι τον Ιανουάριο.

Οι Σιμόνε Ιντσάγκι και Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσαν πρόσφατα την εμπιστοσύνη τους στον διεθνή Σλοβάκο, ο οποίος έπαιξε 90 λεπτά στο ντέρμπι με τη Μίλαν την περασμένη Κυριακή. Οι Νερατζούρι περιμένουν την ίδια δέσμευση με τον Πέρισιτς στο δεύτερο μέρος της σεζόν που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Coppa Italia και στη φάση των ”16” του Champions League. Μετά τη νίκη της επί της Μίλαν , η Ίντερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Serie A, 13 βαθμούς κάτω από τη Νάπολι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.