Ρόμα-Φιορεντίνα 2-0: Ο Έιμπραχαμ σέρβιρε, ο Ντιμπάλα εκτελούσε! (hls)

Επιστροφή στις νίκες για τους πρωτευουσιάνους που παρέμειναν σε απόσταση .... τριπόντου από την 3η θέση της βαθμολογίας στη SerieA

Το τρίτο μέρος της 18ης αγωνιστικής για τη SerieA ολοκληρώθηκε στο «Στάδιο Ολίμπικο» με τη Ρόμα χάρη στο «φονικό» δίδυμο Έιμπραχαμ-Ντιμπάλα κι αφού πρώτα η Φιορεντίνα είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 24′ (σ.σ. αποβλήθηκε με κίτρινη ο Ντοντό) να επικρατεί 2-0 (40′, 82′ Ντιμπάλα) των «Βιόλα».

Δύο ομάδες που βρίσκονταν στη μέση της βαθμολογίας, με οκτώ βαθμούς να τις χωρίζουν κι ένα ξεκίνημα αγώνα που προϊδέαζε για μια σκληρή όσο κι αμφίρροπη αναμέτρηση μέχρι τέλους. Δυνατές μονομαχίες, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής για το ποιά θ’ αποκτήσει εξ αρχής τον έλεγχο σε μια φαινομενικά ισορροπημένη κατάσταση. Όλα αυτά όμως μέχρι το 24′. Ήταν το λεπτό που ο Ντοντό αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά την πρώτη που είχε δεχθεί στο 4′ με συνέπεια οι Ρωμαίοι ν’ αποκτήσουν αριθμητικό πλεονέκτημα αλλάζοντας τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Η πίεση αυξήθηκε, περισσότερες μπάλες κερδήθηκαν και κερδίζοντας σταδιακά μέτρα στο γήπεδο έφτασαν στο 40′ όταν Τσελίκ γέμισε προς την αντίπαλη περιοχή με σέντρα από δεξιά, ο Έιμπραχαμ ιδανικά τροφοδότησε με το στήθος τον επερχόμενο Ντιμπάλα που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις κερκίδες, στην επιστροφή του στο σκοράρισμα έπειτα από διάστημα τριών μηνών.

Η Φιορεντίνα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά παρά και τις αλλαγές προσώπων στο δεύτερο μέρος δεν αποδείχθηκε ικανή να βάλει δύσκολα στο σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο. Ανεβάζοντας το ρίσκο επιδιώκοντας την ισοφάριση κινδύνευσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο τελικά συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 82′ χάρη στους ίδιους πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ.

Σε συνθήκες αντεπίθεσης, ο Έιμπραχαμ μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, έκανε την παράλληλη μεταβίβαση προς το δεύτερο δοκάρι και πάλι ο επερχόμενος Ντιμπάλα δεν είχε κανένα πρόβλημα να πλασάρει διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, που έφερε τη Ρόμα συγκάτοικο μαζί με τις Λάτσιο, Αταλάντα στην θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.