Ίντερ: Συνάντηση Ινζάγκι με τη διοίκηση

Διοικητικά στελέχη της Ίντερ θα συναντήσουν τον Σιμόνε Ινζάγκι και το επιτελείο του για να αναλύσουν τα προβλήματα της ομάδας.

Οι «νερατζούρι» έχουν χάσει τρία από τα εννέα πρώτα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου αγώνα πριν από την ανάπαυλα, την ήττα με 3-1 από την Ουντινέζε στο Dacia Arena. Η συνάντηση με τους τεχνικούς διευθυντές με τον Ιταλό τεχνικό θα συναντηθούν στο Appiano Gentile για να αναλύσουν τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής πάντως μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις βελτιωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η «βουτιά» της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων είναι ένα θέμα ανησυχίας που οι Μπέμπε Μαρότα και Πιέρο Αουσίλιο θέλουν να συζητήσουν με το επιτελείο του Σιμόνε Ινζάγκι. Έλλειψη συγκέντρωσης έχουν δείξει και οι παίκτες, έχοντας δεχτεί 11 γκολ μέχρι στιγμής. Δεν πρόκειται να συζητήσουν τις τακτικές επιλογές του Ιταλού τεχνικού, αλλά ορισμένες αποφάσεις του προπονητή, όπως π.χ η αντικατάσταση των Μπαστόνι και Μικιταριάν μετά από μόλις 30 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουντινέζε, που φάνηκαν βιαστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.