Γιουβέντους: Ένα βήμα μπροστά

Φιλικοί αγώνες, ίσως η διοργάνωση ενός σπουδαίου τουρνουά με τη συμμετοχή μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ή ταξίδι μίνι προετοιμασίας εκτός συνόρων κατά την περίοδο διεξαγωγής του μουντιάλ;

Το παραπάνω ερώτημα βασανίζει τους υπεύθυνους της Γιουβέντους που βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και θέλουν να οργανώσουν – από τώρα – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάστημα όπου η ομάδα τους θα απέχει από τις επίσημες υποχρεώσεις λόγω μουντιάλ.

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη, η διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, φιλοξενείται στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί ο μεγάλος τελικός.
Για περίπου 50 ημέρες, τα πρωταθλήματα θα διακοπούν και οι υπεύθυνοι των μεγάλων κλαμπ, ετοιμάζουν έγκαιρα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών που θα μείνουν… εντός των τειχών.

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που ανέλαβαν τον σχεδιασμό των προπονήσεων της Γιουβέντους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (γιατροί, προπονητές, διατροφολόγοι, γυμναστές), , σε συνεργασία με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μελετούν τις συνθήκες των καθημερινών προπονήσεων και όχι μόνο.

Ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί διάφορα αθλητικά κέντρα (κυρίως στην Ασία) για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η λύση που προκρίνεται είναι η διεξαγωγή φιλικών αγώνων ίσως και η διοργάνωση ενός τουρνουά με συλλόγους κυρίως του εξωτερικού (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία) χωρίς να αποκλείουν και τη συμμετοχή κάποιων Ιταλικών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου της γειτονικής χώρας, πολύ σύντομα αναμένονται οι οριστικές ανακοινώσεις από την διοίκηση των «μπιανκονέρι» που δουλεύει επισταμένως στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Την ίδια στιγμή που πολλές ομάδες (ακόμη και από τα προηγμένα πρωταθλήματα) προσπαθούν τα οργανώσουν το θερινό τους πρόγραμμα, στην Γιουβέντους είναι ένα βήμα μπροστά και σχεδιάζουν το επόμενο εξάμηνο.

Ψιλά γράμματα” για κάποιους, κάτι παραπάνω όμως από σημαντικές λεπτομέρειες για όσους έχουν στα χέρια τους τις τύχες ενός συλλόγου του βεληνεκούς μιας ιστορικής ευρωπαϊκής ομάδας.

Αν μη τι άλλο, μαθήματα προς παραδειγματισμό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.