Λάτσιο: Περιμένει προσφορές για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς

Η Λάτσιο δεν έχει λάβει ακόμη προσφορές για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και θα του προτείνει επέκταση συμβολαίου εάν παραμείνει στον σύλλογο μετά το καλοκαίρι.

Ο διεθνής Σέρβος ήταν ένας από τους καλύτερους χαφ στη Serie A το 2021-22, χάρη στα 11 γκολ και τις 10 ασίστ σε 37 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Λαμβάνοντας υπόψη τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, έχει συνδεθεί με πολλούς κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Λάτσιο δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ετοιμαζόταν να φύγει από τη Λάτσιο, αλλά οι πρωτευουσιάνοι περιμένουν ακόμη πρόταση για τον 27χρονο. Η ζητούμενη τιμή του συλλόγου είναι 80 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο σύλλογος φέρεται να ενημέρωσε τον ατζέντη του παίκτη ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν από 65 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του μέσου στο Stadio Olimpico λήγει τον Ιούνιο του 2024 και οι Biancocelesti γνωρίζουν ότι θα πρέπει να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίου αν δεν φύγει. Ωστόσο, ο παίκτης και ο ατζέντης του είναι πρόθυμοι να φύγουν από τον σύλλογο, επομένως οποιαδήποτε πρόταση από τη Λάτσιο πιθανότατα θα απορριφθεί, εκθέτοντας τον σύλλογο στον κίνδυνο να χάσει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο σε δύο χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.