Γιουβέντους: Αμφίβολη η παραμονή του Ντε Λιχτ

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ματάις ντε Λιχτ, έδωσε την πιο ξεκάθαρη ένδειξη μέχρι τώρα ότι θα μπορούσε να απορρίψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους και να επιδιώξει να ψάξει για άλλο σύλλογο.

Η τρέχουσα συμφωνία του Ολλανδού ισχύει μέχρι το 2024 και η Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να «δέσει» τον 22χρονο με μια βελτιωμένη συμφωνία. Ο Ντε Λιχτ εντάχθηκε στη Γιουβέντους το 2019 για περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Άγιαξ, αλλά με τη «Γηραιά Κυρία» να πέφτει κάτω από τις προσδοκίες της τις δύο τελευταίες σεζόν, οι φήμες λένε ότι ο Ντε Λιχτ θα μπορούσε να επιλέξει να φύγει από το «Allianz Stadium» στο τέλος της τρέχουσας συμφωνίας του. Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ο Ντε Λιχτ παραδέχτηκε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη και ότι θα βάλει τον εαυτό του πρώτο, όταν έρθει η ώρα να πάρει μια απόφαση, θέτοντας το μέλλον του στο Τορίνο σε αμφιβολία.

«Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσω αν θα επεκτείνω ή θα ψάξω αλλού. Πάντα κοιτάζω τι είναι καλύτερο για μένα όσον αφορά το αθλητικό έργο», είπε ο νεαρός αμυντικός στο ολλανδικό NOS. «Δύο συνεχόμενες θέσεις στην τέταρτη θέση δεν αρκούν, πρέπει να σημειώσουμε πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση γιατί αυτά είναι απογοητευτικά αποτελέσματα. Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος που πάντα θέλει και πρέπει να γίνει πρωταθλήτρια».

Ο Ματάις ντε Λιχτ, κοίταξε πίσω τη σεζόν του με θετικό τρόπο. «Προσωπικά, αυτή είναι η καλύτερη μου χρονιά μέχρι στιγμής, τόσο από άποψη χρόνου παιχνιδιού, όσο και από πλευράς απόδοσης. Επίσης λόγω των τραυματισμών του Μπονούτσι και του Κιελίνι, φέτος πιστεύω ότι έχω δείξει τι είμαι ικανός να κάνω στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.