Γιουβέντους – Λάτσιο 2-2 : “Αυλαία” συγκίνησης για τον Κιελίνι!

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν η Γιουβέντους με τη Λάτσιο, σε ένα ματς όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Τζιόρτζιο Κιελίνι ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας

Δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς της Γιουβέντους με τη Λάτσιο στο Πιεμόντε. Η “Μεγάλη Κυρία” σε μια σεζόν που προφανώς και θα θέλει να αφήσει κάπου… “κρυμμένη” πίσω της – χωρίς τίτλο μετά από χρόνια στην Ιταλία – εστίασε αφενός σε ένα φινάλε μπροστά στο κοινό της με όσο γίνεται περισσότερη αξιοπρέπεια κι αφετέρου στην αυλαία της καριέρας του Τζιόρτζιο Κιελίνι!

Ο 37χρονος αρχηγός ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο γήπεδο του Πιεμόντε και βέβαια η αιτιά που χιλιάδες οπαδοί της ομάδας να δακρύσουν αποχαιρετώντας μια εμβληματική μορφή της ομάδας, αρχικά με την αντικατάστασή του στο 17ο λεπτό – τιμώντας τα χρόνια της παρουσιας του στο Τορίνο – και κατόπιν μετά τη λήξη όπου άπαντες τον αποθέωσαν εντός κι εκτός αγωνιστξικού χώρου!

Στο διαδικαστικό του ματς, η Γιουβέντους ξεκίνησε καλά με γκολ του Βλάχοβιτς στο 10ο λεπτό. Στο 36′ ο Ισπανός Μοράτα έκανε το 2-0 ενώ οι φιλοξενούμενο έδειξαν αντίδραση στο 2ο ημίχρονο όπου αρχικά μείωσαν με αυτογκόλ του Σάντρο στο 53′ και ισοφάρισαν με τον Σέρβο Μιλίνκοβιτς -Σάβιτς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.