Μίλαν: Ο Πάτο θέλει να γυρίσει το καλοκαίρι στο Μιλάνο

Ο Αλεσάντρε Πάτο τόνισε πως θελει να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μίλαν και πως έχει ενημερώσει σχετικά τον Πάολο Μαλντίνι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα των “ροσονέρι” από το 2008 έως το 2013. Πλέον, αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Ορλάντο Σίτι, με τους οποίους έχει συμβόλαιο έως το 2022.

Ο 32χρονος παίκτης τόνισε στην ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”: “Η ομάδα μου έδωσε τα πάντα, αγαπάω τη Μίλαν αλλά τότε ήμουν μόνος σε δύσκολες στιγμές και ήμουν αρκετά νεαρός για να τις διαχειριστώ σωστά. Οι γονείς μου ήταν μαζί μου για κάποιο διάστημα αλλά επέστρεψαν στη Βραζιλία. Αν μπορούσα τώρα να έκανα κάτι διαφορετικό θα τους έλεγα να μείνουν μαζί μου, ίσως να ήταν αλλιώς και η ιστορία μου με τη Μίλαν”.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Είμαι καλά στο Ορλάντο, αλλά ο Μαλντίνι ξέρει πως είμαι έτοιμος να επιστρέψω. Έχω ωριμάσει, θα ήμουν χρήσιμο στους νεαρούς παίκτες. Αγαπάω την Ιταλία, πάντα λέω στη γυναίκα μου πως κάποτε θα την πάω εκεί για να καταλάβει τι εννοώ. Έμαθα πολλά στο Μιλάνο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.