Ραμί: «Δουλεύουμε σκληρά στη Μίλαν»

Ο Αντίλ Ραμί τόνισε πως άπαντες στη Μίλαν δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή, έχοντας ως παράδειγμα το περσινό πάθημα.

Ο Αντίλ Ραμί τόνισε πως άπαντες στη Μίλαν δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να επαναφέρουν την ομάδα στην κορυφή, έχοντας ως παράδειγμα το περσινό πάθημα. Ο αμυντικός των «ροσονέρι» αναφέρθηκε στη νίκη 5-4 της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πάρμα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Πίπο Ινζάγκι.


Αρχικά, ο Ραμί δήλωσε για τη νίκη επί της Πάρμα: «Ήταν δύσκολη η αναμέτρηση με την Πάρμα. Αρκετοί πίστευαν πως θα είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά τελικά παίξαμε σαν ομάδα και αρκετά καλά. Είναι αλήθεια πως από μικρός υποστήριζα τη Μίλαν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου, ακόμα και αν υπολογίζομαι σαν αναπληρωματικός».


Στη συνέχεια, ο αμυντικός της Μίλαν συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε ξεχάσει την περσινή σεζόν, όπου είχαμε μια κακή σεζόν, όμως φέτος δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή. Ο Ινζάγκι είναι η καρδιά της Μίλαν και δίνει ώθηση στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.