Μιχαΐλοβιτς: “Ο πόλεμος αφορά πλούσιους εναντίον πλουσίων, να συνεισφέρουμε όλοι στην ειρήνη”

Στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αναφέρθηκε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Σαλερνιτάνα.

Ο προπονητής της Μπολόνια εξέφρασε την αντίθεση του με την απόφαση των Ρώσων και θυμήθηκε τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας και όσα βίωσε.

“Διάβασα μία φράση ότι ο πόλεμος αφορά πλούσιους εναντίον πλουσίων και πεθαίνουν φτωχοί άνθρωποι. Είμαι σίγουρος ότι ο πόλεμος δεν πρέπει και δεν μπορεί να λύσει προβλήματα. Θυμάμαι ήμουν στον Ερυθρό Αστέρα, όταν συνέβαινε στη χώρα μου. Όταν η χώρα μου βομβαρδιζόταν κατακτούσα το Scudetto με τη Λάτσιο. Παρακαλούσα οι προπονήσεις να μπορούσαν να διαρκέσουν 24 ώρες. Δεν σκεφτόμουν τον πόλεμο και τους βομβαρδισμούς και ό,τι γινόταν. Μόνο αυτές τις στιγμές, ήμουν χαρούμενος παρά τον πόλεμο. Όταν αυτές οι στιγμές τελείωσαν, επικράτησε το χάος. Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να μάθω νέα για τους γονείς μου για δύο εβδομάδες. Δεν είχα ιδέα αν ήταν ζωντανοί ή νεκροί.

Στην τηλεόραση, έβλεπα αεροπλάνα από τα Ηνωμένα Έθνη να απογειώνονται από βάση στην Ιταλία. Τηλεφωνούσα στην μητέρα μου να της πω να κρυφτεί. Μετά από ένα μήνα δεν μιλούσαν για τον πόλεμο, ο κόσμος το είχε συνηθίσει και δεν νοιάζονταν αν γινόταν πόλεμος μακριά. Γι’ αυτό όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε στην ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος σύντομα. Είναι μεγαλύτερο απ’ όλους μας”, ανέφερε ο Μιχαΐλοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.