Γιουβέντους: Κοντά στην απόκτηση δύο παικτών (pic)

Η Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τον Ντένις Ζακάρια, αλλά οι διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για τον Ναχιτάν Νάντες αποδεικνύονται πιο περίπλοκες από ότι φαίνονταν αρχικά. Σύμφωνα με πολλές πηγές στην Ιταλία, ουσιαστικά έχει γίνει συμφωνία με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ για τον Ζακάρια, με το μόνο ζήτημα που απομένει να λυθεί, είναι το ποσό που θα δοθεί, εκτός από τα 7 εκατομμύρια ευρώ, που σχετίζεται με την απόδοση του Ελβετού μέσου και τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Με τους Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Ροντρίγκο Μπετανκούρ να πηγαίνουν στην Τότεναμ αντί 65 εκατομμύρια ευρώ, η Γιουβέντους θέλει επίσης να φέρει τον Νάντες. Η υπόθεση αυτή αποδεικνύεται πιο δύσκολη, καθώς η Κάλιαρι αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής. Και πέρυσι είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ, αλλά στο τέλος η μεταγραφή κατέρρευσε.

Υπάρχει ο πολύ πραγματικός κίνδυνος να συμβεί ξανά αυτό, επειδή η Κάλιαρι είναι ανοιχτή σε δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του Ουρουγουανού, μόνο εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Οι συνθήκες είναι το πρόβλημα, καθώς o Νάντες δεν θέλει να πάει στη Γιουβέντους για μόλις πέντε μήνες, ειδικά χωρίς εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει.
Το άλλο θέμα είναι ότι η Κάλιαρι χρωστάει στην Μπόκα Τζούνιορς χρήματα από την απόκτηση του Νάντες για 17 εκατομμύρια ευρώ το 2019.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.