Αταλάντα: Συνεχίζεται το πρέσινγκ της Νιουκάστλ για Γκόζενς

Ο Ρόμπιν Γκόζενς παραμένει στα ραντάρ της Νιοκάστλ και η Αταλάντα φέρεται να είναι ανοιχτή να πουλήσει τον Γερμανό διεθνή για μια κατάλληλη προσφορά.

Οι αγγλικός σύλλογος παρακολουθεί και έχει βάλει στο στόχαστρο της Γκόσενς και Ζαπάτα, αλλά η ομαδα από το Μπέργκαμο μπορεί να πουλήσει μόνο έναν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην τελευταία συνέντευξή του στο Sky Sport Italia, ο διευθυντής του συλλόγου, Ουμπέρτο Μαρίνο, συζήτησε τη διαθεσιμότητα του Γκόζενς, αποτυγχάνοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον ποδοσφαιριστή. «Διαβάζω ιστορίες ενδιαφέροντος για τη Νιούκαστλ για έναν διαφορετικό παίκτη της Αταλάντα κάθε μέρα, είναι σαν τον μπίνγκο να βλέπω ποιος θα είναι ο επόμενος», είπε ο Μαρίνο. «Ο Ρόμπιν είναι εκτός δράσης για τέσσερις μήνες, μας λείπει ως παίκτης και ως άνθρωπος, καθώς είναι ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας και ελπίζουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό».

Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα, ο Γκόζενς έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ, αλλά η Αταλάντα περιμένει κατάλληλη πρόταση. Η Αταλάντα αναζητά μια πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για να πουλήσει τον 27χρονο. Ο Γερμανός διεθνής έχει 25 γκολ και 18 ασίστ σε 121 εμφανίσεις στη Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.