Μίλαν: Πιέζει τη Λιλ για την απόκτηση του Μπότμαν

Η Μίλαν συνεχίζει να πιέζει για την απόκτηση του Σβεν Μπότμαν και σύμφωνα με το Sky Sport Italia ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τη Λιλ.

Η Μίλαν πρέπει άμεσα να βρει αντικαταστάτη για τον Σίμον Κερ, ο οποίος έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο Φικάδο Τομόρι βρίσκεται επίσης στο περιθώριο για ένα μήνα μετά από τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο.

Οι “ροσονέρι” βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ για τον Έρικ Μπαγί και τον Τζάφετ Τανγκάνγκα, αλλά θα υπογράψουν μόνο έναν από αυτούς ως δανεικό χωρίς να επενδύσουν για να εξασφαλίσουν μόνιμα τις υπηρεσίες τους. Αντίθετα, επιθυμούν να υπογράψουν τον Μπότμαν για μόνιμη μεταγραφή τον Ιανουάριο και παρόλο που η Λιλ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Μίλαν αρνείται να τα παρατήσει.

Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών είναι ακόμη σε εξέλιξη. Σύμφωνα με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, οι διαπραγματεύσεις περιλαμβάνουν τα «υψηλότερα τμήματα» και των δύο συλλόγων με τους ιδιοκτήτες της Λιλ και της Μίλαν να βρίσκονται πλέον σε άμεση επαφή, προσπαθώντας να βρουν συμφωνία. Οι δύο σύλλογοι έχουν καλές σχέσεις, αφού έχουν ολοκληρώσει άλλες μεταγραφές στο παρελθόν, όπως αυτές του Ραφαέλ Λεάο και του Μάικ Μενιάν που μετακόμισαν στο Σαν Σίρο από τη Γαλλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.