Γιουβέντους-Ουντινέζε 1-0: Επαγγελματικό τρίποντο με Ντιμπάλα (hls)

Η Γιουβέντους δεν έθελξε με την απόδοση της αλλά κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Τρεις βαθμοί που την φέρνουν σε ισοβαθμία με την τέταρτη Αταλάντα, η οποία όμως έχει δύο ματς λιγότερα.

Η «Μεγάλη Κυρία» δεν έφτιαξε πολλές φάσεις αλλά είχε την ουσία και αυτή ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ουντινέζε.

Το σύνολο του Μάσιμο Αλέγκρι ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και έπειτα χωρίς άγχος και με όπλο την «γρανιτένια» άμυνα της, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν αυτός που σκόραρε στο 19′ με έξοχο πλασέ μετά από πανέμορφη κυκλοφορία της μπάλας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω συγκινήσεις με τους «μπιανκονέρι» να βγαίνουν από τα αποδυτήρια ορεξάτοι και έτοιμοι να τελειώσουν την δουλειά.

Στο 61′ και στο 66′ οι Κουαδράδο και Ντιμπάλα προειδοποίησαν και στο 79ο λεπτό η Γιουβέντους «σφράγισε» τη νίκη με τον Γουέστον ΜακΚένι (ασίστ Ντε Σίλιο).

Στο 88ο λεπτό η Ουντινέζε δημιούργησε την πρώτη καλή της στιγμή αλλά ο Σέζνι είπε όχι στον Σαξές και έτσι η «Γιούβε» κράτησε αλώβητη την εστία της.

Με αυτή τη νίκη η Γιουβέντους έφτασε τους 41 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Αταλάντα στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όμως έχει δώσει δύο ματς περισσότερα από την Αταλάντα (22 έναντι 20). Την Τρίτη η «Μεγάλη Κυρία» θα υποδεχθεί την Σαμπντόρια στο Κύπελλο Ιταλίας και την ερχόμενη Κυριακή (23/01) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής.

Η δε Ουντινέζε έμεινε στην 14η θέση με 20 βαθμούς και την Τρίτη (18/01) θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο εκτός έδρας για το Κόπα Ιτάλια. Το Σάββατο θα δοκιμαστεί στην έδρα της Τζένοα.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ρουγκάνι, Πελεγκρίνι (57′ Ντε Σίλιο), ΜακΚένι, Αρθούρ (46′ Λοκατέλι),Μπεντακούρ (82′ Ραμπιό), Κουλουσέφσκι (46′ Μπρναρντέρσκι), Ντιμπάλα, Κεν (64′ Μοράτα)

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Κιόφι): Παντέλι, Πέρεθ, Νούιτινκ, Ουντότζι, Σόπι (81′ Σαξές), Αρσλάν (85′ Σάμαρτζιτς), Ουάλας (81′ Γιάγιαλο), Μακένγκο,Ζεγκελάαρ, Ντεουλοφέου (66′ Πουσέτο), Μπέτο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.