Serie A: Ξανά λουκέτο στα γήπεδα!

Οι αγώνες της Serie A κινδυνεύουν να διεξαχθούν ξανά κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τρέχουσας κατάστασης του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι εξέφρασε τις ανησυχίες του στον πρόεδρο της FIGC, Γκαμπριέλε Γραβίνα , σημειώνοντας ότι δεν τηρούνται οι κανόνες, δηλαδή η έλλειψη μάσκας στις κερκίδες. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, υπάρχει πλέον μια πραγματική πιθανότητα οι αγώνες της Serie A να επιστρέψουν σε άδεια γήπεδα. Το μέτρο είχε ήδη συζητηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και είναι πιθανό να επαναληφθεί στη συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ των ποδοσφαιρικών θεσμών και της κυβέρνησης.

Αυτή η συνάντηση θα επικεντρωθεί σε περισσότερα από τις αποφάσεις των Τοπικών Υγειονομικών Αρχών, με ερωτήματα που τίθενται για τους κανονισμούς. Τέσσερις αγώνες αναβλήθηκαν την Πέμπτη (6/1) λόγω διαφόρων κρουσμάτων COVID σε ομάδες, ένα κακό σημάδι σε αυτή τη φάση της πανδημίας. Τον Μάρτιο του 2020, η σεζόν της Serie A είχε τεθεί σε πλήρη αναμονή λόγω της πανδημίας του COVID και όταν επέστρεψε τον Ιούνιο, οι αγώνες γίνονταν κεκλεισμένων των θυρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.