Έρικσεν: Επιστροφή στις προπονήσεις!

Ο Δανός πάτησε χορτάρι και επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα της Οντένσε στην πατρίδα του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο του το περασμένο καλοκαίρι και ύστερα από 176 μέρες φόρεσε ποδοσφαιρικά παπούτσια και κλώτσησε μπάλα. Ο Έρικσεν έμεινε εκτός δράσης από τις 12 Ιουνίου, όταν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο από ανακοπή καρδιάς στο παιχνίδι Δανίας-Φινλανδίας. Ο Δανός άρχισε να προπονείται στο γήπεδο της Οντένσε Μπόλντκλαμπ, η οποία αποτελεί ομάδα των νεανικών του χρόνων και αγωνίστηκε πριν μετακομίσει στην Ολλανδία και στον Άγιαξ το 2008.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως στην Ιταλία και τη Serie A δεν μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, διότι υπάρχει νόμος που υπαγορεύει πως αν ένας αθλητής έχει υποστεί έμφραγμα απαγορεύεται να αγωνιστεί ξανά. Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ και του Άγιαξ δεν μπορεί να παίξει στη Serie A με εμφυτευμένη τέτοια συσκευή. Οι ιταλικές αρχές δεν επιτρέπουν να παίζετε κανένα άθλημα επαφής με εμφυτευμένο απινιδωτή καρδιάς, καθώς οποιαδήποτε επαφή ή χτύπημα θα μπορούσε να σπάσει τη συσκευή. Ο μισθός του στην Ίντερ καλύπτεται από την ασφάλιση της FIFA και οι διοίκηση των “νερατζούρι” δεν έχει ακόμη προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη σχετικά με το μέλλον του. Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές της Serie A μέχρι τον Ιούνιο του 2024

«Είμαστε χαρούμενοι που διατηρεί τη φόρμα μαζί μας», δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου Μάικλ Χέμινγκσεν. «Είμαστε χαρούμενοι που ο Κρίστιαν Έρικσεν διατηρεί τη φόρμα μαζί μας. Διατηρούμε επαφή με τον Κρίστιαν από τότε που έφυγε και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που μας ρώτησε αν μπορούσε να προπονηθεί στο Ådalen»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.