Φιορεντίνα – Μίλαν 4-3: Έχασαν έδαφος οι “ροσονέρι” (hls)

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Φιορεντίνα.

H Φιορεντίνα υποδέχτηκε την Μίλαν για την 13η αγωνιστική της Serie A με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια μεγάλη νίκη με σκορ 4-3.

Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο δεν ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση ήταν όμως άκρως αποτελεσματική και εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες απείλησαν πιο πολύ την αντίπαλη εστία αλλά κατάφεραν τελικά να αντιδράσουν μόλις βρέθηκαν πίσω με τρία τέρματα, γεγονός που είχε κάνει πλέον πάρα πολύ δύσκολο το έργο τους για κάποια πιθανή ανατροπή.

Το σκορ για την Φιορεντίνα άνοιξε ο Ντάνκαν στο 15ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Σαπονάρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Το τρίτο και τέταρτο τέρμα για τους “βιόλα” ήρθε από το Βλάχοβιτς στο 60ο και στο 85ο λεπτό.

Ενδιάμεσα είχε σκοράρει δυο φορές για λογαριασμό της Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (62΄,67΄) ενώ υπήρξε και ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Βενούτι που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 32 βαθμούς και την δεύτερη θέση παρέμεινε η ομάδα του Πιόλι, στους 21 βαθμούς και στην έκτη θέση πλέον η Φιορεντίνα.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.