Όνειρο του Τζιαμπάολο να προπονήσει την Μπαρτσελόνα!

Ο προπονητής της Σαμπντόρια, Μάρκο Τζιαμπάολο, ομολόγησε ότι «ονειρεύεται» να γίνει μία ημέρα προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Σαμπντόρια, Μάρκο Τζιαμπάολο, ομολόγησε ότι «ονειρεύεται» να γίνει μία ημέρα προπονητής της Μπαρτσελόνα.
Η ισπανική ομάδα, έχει μια ξεκάθαρη επιρροή στη φιλοσοφία που έχει ο Τζιαμπάολο και ο 51χρονος παραδέχεται ότι θα ήθελε να δουλέψει στο Camp Nou.
«Η επιθυμία μου είναι να προπονήσω την Μπαρτσελόνα μια ημέρα, αλλά τώρα κοιτάζω το παρόν, δεν βλέπω τόσο μακριά», τόνισε στη La Stampa ο γεννημένος στην Ελβετία τεχνικός της Σαμπντόρια.
Ο πρώην προπονητής της Έμπολι ρωτήθηκε και για την αναγέννηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα .
«Γνωρίζουμε ότι πάντα θα είμαστε μία ομάδα που θα πουλάει παίκτες. Χωρίς όμως να κρατάς παίκτες και προπονητές, δεν κερδίζεις τίποτα. Ο Κουαλιαρέλα ξέρει πως μπορείς να κερδίζεις, έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ και είναι πάντα στη διάθεση της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της ομάδας της Γένοβας, Μάσιμο Φερέρο είναι παραγωγός ταινιών και είναι επίσης γνωστός για τους εκκεντρικούς του τρόπους …
«Δεν είναι ο συνηθισμένος Πρόεδρος, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για παίκτες και τεχνικές πτυχές του ποδοσφαίρου», εξήγησε.
«Ξέρει ότι δεν… ξέρει. Πολλοί άλλοι δεν γνωρίζουν αλλά νομίζουν ότι μπορούν να έχουν άποψη και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν προκύπτουν προβλήματα. Εκείνος το αποφεύγει».
Τέλος, τι θα ήθελε από τον Φερέρο ως δώρο αν η Σαμπντόρια προκριθεί στην Europa League;
«Μια βάρκα, έτσι να μπορώ να την πάρω κάθε Δευτέρα».
Εργασιομανής και τελειομανής ο Τζιαμπάολο, έχει ένα σετ από κλειδιά του προπονητικού κέντρου, για να κλειδώνει κάθε βράδυ, μετά από σκληρή δουλειά 12 ωρών σε καθημερινή βάση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.