Νάπολι-Μπολόνια 3-0: Ο Ινσίνιε την έστειλε ξανά στην κορυφή

Αήττητη και στην πρώτη θέση μαζί με τη Μίλαν βρίσκονται πάλι οι Παρτενοπέι μετά την εύκολη επικράτησή τους στο πλαίσιος της 10ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ένατης νίκης της Νάπολι στο πρωτάθλημα ήταν ο Λορέντζο Ινσίνιε. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός σκόραρε δύο φορές (41′ και 62′) απέναντι στην Μπολόνια και οδήγησε (ξανά) την ομάδα του στην κορυφή της Serie A.

Τον… χορό των γκολ είχε ανοίξει ο Ρουίθ (18′), ο οποίος σημείωσε ένα φανταστικό τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή. Αξιοσημείωτο ήταν και το ότι με αυτό έγινε πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα με σουτ εκτός περιοχής τις τελευταίες τρεις σεζόν (9), δίχως να σκοράρει μέσα από αυτήν.

Όσον αφορά την Μπολόνια, γνώρισε την τέταρτη ήττα της στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη 12η θέση με 12 βαθμούς, με το σύνολο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Σκόρερ: 18′ Ρουίθ, 41′, 62′ Ινσίνιε

ΝΑΠΟΛΙ (Σπαλέτι): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Ανγκισά (75′ Ντέμε), Ρουίθ, Λοσάνο (66′ Πολιτάνο), Ελμάς (75′ Μέρτενς), Ινσίνιε (65′ Ζιελίνσκι), Οσίχμεν

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Τεατέ, Μεδέλ, Ντε Σιλβέστρι, Χίκι (81′ Ντικς), Ντομίνγκες (75′ Μπινκς), Σβάνμπεργκ, Μπαγιέ (62′ Σκοβ Όλσεν), Βινιάτο (75′ Σανσόνε), Ορσολίνι, Μπάροου (81′ Φαν Χόιντονκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.