Τζένοα-Φιορεντίνα 1-2: Δίκαιη νίκη για τους «βιόλα» (hls)

Η Φιορεντίνα πέρασε από το «Λουίτζι Φεράρι», με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Serie A. Μείωσε στο 97' η Τζένοα αλλά ήταν πολύ αργά.

Η Φιορεντίνα άξιζε τη νίκη και τα κατάφερε να την πάρει έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «βιόλα» είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με την Τζένοα να περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου, αλλά γκολ δεν βρήκαν.

Στο 60ο λεπτό ο Ρικάρντο Σαπονάρα έλυσε τον… γόρδιο δεσμό με σουτ έξω από την περιοχή, απελευθερώνοντας τους φιλοξενούμενους. Στο 89′ ο Τζιακόμο Μποναβεντούρα έκανε το τελικό 0-2 έπειτα από ριμπάουντ. Οι γηπεδούχοι άργησαν να βρουν δίχτυα και όταν το κατάφεραν δεν υπήρχε κανένα απολύτως νόημα. Ο Κρισίτο στο 97′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της ομάδας του Ιταλιάνο στο πρωτάθλημα σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ η Τζένοα έμεινε στους τρεις βαθμούς (1 νίκη-3 ήττες).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «βιόλα» το εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης (21/09) με την Ίντερ, ενώ την ίδια ημέρα η Τζένοα θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.