Μπελότι: Αποχώρησε από την Εθνική, εκτός για περίπου ένα μήνα

Ο τραυματίας Αντρέα Μπελότι, εγκατέλειψε την Εθνική Ιταλίας, όμως η Τορίνο επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός δεν έχει υποστεί κάταγμα και θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός της Γκρανάτα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την στη Φιορεντίνα στη Serie A, αλλά ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο Μπελότι δεν έχει σπάσει τίποτα και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την διακοπή για την απαιτούμενη αποκατάσταση. Ο Μπελότι υποβλήθηκε σε εξετάσεις , οι οποίες επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα ενός «σοβαρού μώλωπα».

Η Τορίνο φοβόταν ότι είχε χάσει τον επιθετικό της για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν μόνο ένα διάστημα 20 ημερών. «Οι κλινικές και οργανοληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπελότι, ο οποίος επέστρεψε μετά την αποχώρηση από την την εθνική ομάδα και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τον σοβαρό μώλωπα που συνέβη κατά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα», γράφει ο σύλλογος σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει τη θεραπευτική πορεία αποκατάστασης και θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την διακοπή για να φτάσει πιο κοντά στην πλήρη ανάκαμψη, αλλά ο προπονητής Ιβάν Τζούριτς, εξακολουθεί να έχει προβλήματα στην επίθεση ενόψει του αγώνα με τη Σαλερνιτάνα. Ο Σιμόνε Τζάτζα είναι επίσης τραυματίας και ο Αντόνιο Σαράμπια θα κάνει μακρύ ταξίδι για τα διεθνή του καθήκοντα με την Παραγουάη στη Νότια Αμερική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης