Σπέτσια : Παρουσίασε τον Νικολάου

Ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Νικολάου παρουσιάστηκε επίσημα από την νέα του ομάδα την Σπέτσια.

Η Σπέτσια παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης το νέο της απόκτημα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Νικολάου. Η Σπέτσια απέκτησε τον 23χρονο Έλληνα στόπερ από την Έμπολι.

“Το Ιταλικό ποδόσφαιρο ταιριάζει αρκετά στους Έλληνες. Από την στιγμή που ήρθα στην Ιταλία κατάλαβα ότι είναι μια χώρα για αμυντικούς και είναι εύκολο να μάθεις αρκεί να θέλεις. Έχω μάθει αρκετά πράγματα και για έναν αμυντικό είναι φανταστικό πρωτάθλημα” δήλωσε ο Έλληνας στόπερ.

Ο Νικολάου μίλησε για την πορεία του από τον Ολυμπιακό στην Έμπολι και μετά από δυόμισι χρόνια στην Σπέτσια ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προηγούμενο προπονητή του Αλέσιο Ντιονίζι ο οποίος φέτος ανέλαβε την Σασουόλο.

“Πέρσι είχα την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Ένιωθα καλά με τον Ντιονίζι, έμαθα πολλά. Είναι καλός άνθρωπος και προπονητής. Γνώρισα τον νέο προπονητή μου Τιάγκο Μότα και είναι σπουδαίος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε. Πρέπει να μάθω το σύστημα ακόμη καλύτερα αλλά η βάση υπάρχει, ας προχωρήσουμε”.

Ως ποδοσφαιρική του έμπνευση ανέφερε τον Σέρχιο Ράμος. Ο Νικολάου έχει ήδη παίξει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Σπέτσια σκοράροντας μάλιστα στο 3-1 του κυπέλλου απέναντι στην Πορντενόνε. Ήταν το πρώτο του γκολ μετά από σχεδόν μια τετραετία καθώς τελευταία φορά είχε σκοράρει με τον Ολυμπιακό στο Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νόου τον Οκτώβριο του 2017.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.