Οσβάλντο: «Να γίνω ηγέτης στην Ίντερ»

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στην Ίντερ, εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Οσβάλντο κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «νερατζούρι».

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στην Ίντερ, εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Οσβάλντο κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «νερατζούρι». Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σαουθάμπτον χαρακτήρισε τιμή που θα φορέσει τη φανέλα της Ίντερ, μίλησε για τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι και τόνισε πως θέλει να πετύχει όσα ο Μιλίτο στους «νερατζούρι».

Θέλω να γίνω ηγέτης εδώ. Είναι τιμή για εμένα το γεγονός πως θα παίξω σε μια ομάδα όπως η Ίντερ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε θα άρπαζε την ευκαιρία αν η Ίντερ τον καλούσε. Θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω φορώντας αυτή την φανέλα. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά», δήλωσε αρχικά ο Οσβάλντο.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί ότι μπορεί να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι, απάντησε: «Ο Μάουρο έχει εκπληκτικές αρετές. Μου αρέσει πολύ, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε».

Για τον Ντιέγκο Μιλίτο που αποτελεί πλέον παρελθόν από την Ίντερ, είπε: «Το να αντικαταστήσω τον Μιλίτο είναι τιμή αλλά και βάρος. Ο στόχος θα είναι να τα πάω όπως και εκείνος στην Ίντερ και να τον έχω ως παράδειγμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.