Στη Βερόνα ο Μάρκες

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ράφαελ Μάρκες επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό της Ελλάς Βερόνα. Συμπαίκτης πλέον με Μόρα, Χριστοδουλόπουλο, Ταχτσίδη ο αρχηγός του Μεξικού.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Ράφαελ Μάρκες επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό της Ελλάς Βερόνα. Η Λεόν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής του Μεξικού στην ιταλική ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.


Ο Μάρκες που συμμετείχε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στη Λεόν και από το 2010 μέχρι το 2012 στη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ. Ωστόσο, από 2003 μέχρι το 2010 ήταν μέλος της Μπαρτσελόνα και άφησε τον δικό του στίγμα στους «μπλαουγκράνα», με τους οποίους μέτρησε 242 συμμετοχές και 13 γκολ.


Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άτλας, ενώ πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό το 1999 για λογαριασμό της Μονακό και από εκεί μετακινήθηκε στην Μπάρτσα.


«Ο σύλλογός μας εύχεται στον παίκτη την καλύτερη επιτυχία με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Λεόν για τον 35χρονο, ο οποίος που θα γίνει συμπαίκτης των Μόρα, Χριστοδουλόπουλου και Ταχτσίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.