Τα έσοδα του φιλικού για «ιδιαίτερο» σκοπό

Δηλώσεις σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι, έκανε ο πρόεδρος της ιταλικής, ομώνυμης ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντιις κι αναφέρθηκε στον αυριανό φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι, έκανε ο πρόεδρος της ιταλικής, ομώνυμης ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντιις κι αναφέρθηκε στον αυριανό φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. «Είναι μια αναμέτρηση που γίνεται και για να θυμηθούμε τον Τσίρο Εσπόζιτο. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο σχέδιο ‘Fratellanza italiana calcio in nome di Ciro’ το οποίο αναπτύσσουμε με την αρωγή της κας Αντονέλα Λεάρντι (σ.σ. μητέρας του Εσπόζιτο)», σημείωσε αρχικά για να προσθέσει: «Το Νάπολι – ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει έναν φιλικό αγώνα ιδιαίτερης σημασίας επειδή η ομάδα μας θα ήθελε να ενθαρρύνει όλους τους φιλάθλους μας ν’ απολαύσουν μια βραδιά στο όνομα του αθλητισμού και της αδερφότητας, στη μνήμη του Τσίρο Εσπόζιτο προκειμένου ο θάνατός του να μην είναι άσκοπος. Πρέπει να εκκινήσουμε μια νέα περιπέτεια ειρήνης κι ενότητας στον κόσμο του ιταλικού ποδοσφαίρου».

Ο Τσίρο Εσπόζιτο άφησε την τελευταία του πνοή στις 26 Ιουνίου κι έπειτα από μάχη πενήντα ημερών στην εντατική, αφού είχε πυροβοληθεί από τον οπαδό των Ρωμαίων, Ντανιέλε Ντε Σάντις, στον τελικό ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι που είχε διεξαχθεί στην ιταλική πρωτεύουσα. Γεννημένος στη Νάπολι ήταν μόλις 29 ετών. 

Κι ολοκλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι: «Μαζί με την Αντονέλα Λεάρντι, τη μητέρα της .. Ιταλίας, αναπτύξαμε ένα πλάνο. Παρουσιάζουμε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα σε διάφορα σχολεία στη Σκαμπία, για να οικοδομήσουμε μια νέα κουλτούρα στον αθλητισμό η οποία βασίζεται στις μορφωτικές αξίες μέσω ψυχολόγων και κοινωνιολόγων, επιτετραμμένων στον αθλητισμό. Θα συμμετέχουν κι ορισμένοι ποδοσφαιριστές αλλά κι ο προπονητής για να παρουσιάσουν αυτό το πλάνο μόλις ξεκινήσει το νέο ακαδημαϊκό έτος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.