«Αξίζουμε την πρώτη θέση»

Ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της Ουντινέζε δήλωσε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς η ομάδα του φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της Ουντινέζε δήλωσε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς η ομάδα του φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A. Η συγκομιδή της περιλαμβάνει 15 βαθμούς μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές, μετά τις οποίες παραμένει αήττητη.
 
«Αξίζουμε την πρώτη θέση που κατέχουμε», υποστήριξε ο 56χρονος τεχνικός, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport». «Στα αποδυτήριά μας όμως υπάρχει μία μεγάλη επιγραφή που αναφέρει ότι στόχος της φετινής σεζόν είναι να κατακτήσουμε 40 βαθμούς για να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την τέταρτη θέση που καταλάβαμε πέρυσι. Μετά από κάθε αγώνα ανανεώνουμε την επιγραφή, αλλά δεν κοιτάμε τη βαθμολογία και σίγουρα δεν έχουμε ακόμα κανένα λόγο για να πανηγυρίζουμε», πρόσθεσε ο Γκουιντολίν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.