Φιορεντίνα: Παραχωρεί τον Μιλένκοβιτς

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Φιορεντίνα σκοπεύει να πουλήσει τον Νίκολα Μιλένκοβιτς και απαιτεί 25 εκατομμύρια ευρώ από τους ενδιαφερόμενους.

Η Gazzetta dello Sport, γράφει πως οι βιόλα παραχωρούν τον Σέρβο διεθνή αμυντικό με 25 εκατομμύρια. Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ είναι μεταξύ των συλλόγων που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο σύλλογος της Τοσκάνης θέλει να τον παραχωρήσει για να μην φύγει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε πέρσι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν πλήξει τις ομάδες. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον 23χρονο έχει δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μιλένκοβιτς μετακόμισε στην Φλωρεντία από την πατρίδα του και την Παρτιζάν το 2017 για μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά έχει αγωνιστεί 133 φορές με τους βιόλα με τον Μπέπε Ιακίνι να δηλώνει πως θα απουσιάσει από το φινάλε της σεζόν απέναντι στη Κροτόνε καθώς θα υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.