Ίντερ: Στα πιτς ο Μπαρέλα

Ο μέσος της Ίντερ, Νίκολο Μπαρέλα, υποβλήθηκε σε ρινική χειρουργική επέμβαση και ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι η επέμβαση ήταν «απόλυτα επιτυχημένη».

Ο Ιταλός διεθνής χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για «διόρθωση του ρινικού διαφράγματος» και οι “νερατζούρι” διαβεβαίωσαν τους τιφόζι πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις μετά από λίγες ημέρες ξεκούρασης. Ο Μπαρέλα ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Ίντερ κατακτώντας το πρώτο του σκουντέτο ερχόμενος από τη Σαρδηνία και την Κάλιαρι το 2019.

«Το πρωί σήμερα, (17/5) ο Νίκολο Μπαρέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το ρινικό διάφραγμα του στο Κλινικό Ινστιτούτο Humanitas στο Rozzano. Η παρέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Ο Ιταλός μέσος θα μπορεί να συνεχίσει την προπόνηση μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης”.

Ο 24χρονος κλήθηκε σήμερα από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Μπαρέλα έχει αγωνιστεί 21 φορές με το εθνόσημο, ενώ στην φετινή σεζόν με την ομάδα του Κόντε κατέγραψε 36 συμμετοχές, με τρία γκολ και εννέα ασίστ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.