Serie A : Τα στιγμιότυπα της 37ης αγωνιστικής (hls)

Τα τρία εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ και μια θέση για την 2η κατηγορία, παραμένουν οι βασικές εκκρεμότητες μετά το φινάλε της συναρπαστικής 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής στην Serie A της Ιταλίας.

Μίλαν – Κάλιαρι 0-0 (hls)
H ομάδα της Λομβαρδίας δεν μπόρεσε να νικήσει την “αδιάφορη” Κάλιαρι, η οποία είχε και καλές ευκαιρίες να πάρει κάτι παραπάνω από έναν πόντο, και πλέον θέλει μόνον νίκη στο Μπέργκαμο στον “τελικό” απέναντι στην Αταλάντα, την τελευταία αγωνιστική εάν θέλει να παίξει τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Πάρμα – Σασουόλο 1-3 (hls)

Οι γηπεδούχοι έδωσαν την τελευταία παράσταση στο γήπεδό τους πριν την μετάβασή τους, ως ουραγοί, στην Serie B τη νέα σεζόν.
Ότι άξιζε σήμερα ήταν το γκολ του Πορτογάλου Μπρούνο Άλβες στο 32’. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η Σασουόλο με πέναλτι του Λοκατέλι και πιο μετά πήρε τη νίκη χάρις τα τέρματα των Ντεφρέλ στο 62’ και Μπογκά στο 69’

Φιορεντίνα – Νάπολι 0-2 (hls)
Οι «παρτενοπέι» πήραν αυτό που ήθελαν στην Τοσκάνη, απέναντι σε μια ομάδα η οποία «πιέζοντας» από τους οπαδούς της ώστε να μην αντισταθεί!
Ο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ στο 56’ και με αυτογκόλ ο Βενούτι στο 67’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μπενεβέντο – Κροτόνε 1-1 (hls)
Ισοπαλία σε ματς – χαρακίρι για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με τον Περουβιανό Λαπαντούλα στο 13’ αλλά οι «καταδικασμένοι» φιλοξενούμενοι που έπαιξαν από το 24’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σλοβένου Γκόλεμιτς, ισοφάρισαν με γκολ του Σιμεόν Νουάνκο στο 93’

Ουντινέζε – Σαμπντόρια 0-1 (hls)
Το πιο «αδιάφορο» ματς της ημέρας κρίθηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουαλιαρέλα στο 88’ με τους «Φριουλάνι» να χάνουν το 5ο από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, δίχως νίκη στο γήπεδό τους εδώ και 2,5 μήνες!

Γιουβέντους – Ίντερ 3-2 (hls)

Η Γιουβέντους νίκησε προφανώς γιατί το ήθελε περισσότερο, απέναντι στους πρωταθλητές.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ (24’), ο Λουκάκου ισοφάρισε με πέναλτι έντεκα λεπτά αργότερα.
Ο Κουαρδάδο ξανάδωσε το προβάδισμα στην «Γιούβε» στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να γίνει το 2-2 από αυτογκόλ του Κιελίνι στο 82’.
Τέσσερα λεπτά αργότερα με πέναλτι του Κουαρδάδο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ!

Ρόμα – Λάτσιο 2-0 (hls)
Με γκολ των Μικιταριάν (42’) και Πέδρο (78’) η Ρόμα νίκησε στο ντέρμπι της «Αιώνιας» πόλης αφήνοντας τη Λάτσιο οριστικά εκτός της πρώτης 4αδας!

Σπέτσια – Τορίνο 4-1 (hls)

Με θριαμβευτικό τρόπο εξασφάλισε την παραμονή της η ομάδα της Λιγκούριας, έχοντας ως σκόρερς τους Σαπονάρα (19’), Ενζολά (42’ πεν, 74’) και Έρλιτς (84’) ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει με πέναλτι ο Μπελότι (55’) για την «Γκρανάτα» που ακόμα έχει άγχη παραμονής!

Τζένοα – Αταλάντα 3-4 (hls)
Μάλλον ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ πέρασε από το «Λουίτζι Φεράρις» η Αταλάντα που είχε για σκόρερς τους Ζαπάτα (9’), Μαλινόφσκι (26’), Γκόσενς (44’) και Πάσαλιτς (51’) ενώ για την ομάδα του Γένοβας σκόραραν οι Σομορόντοφ (48’, 84’) και Πάντεφ (67’ πεν.)

Η προτελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το ματς Βερόνα – Μπολόνια (21.45 Novasports)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.