Φιορεντίνα: Οι οπαδοί θέλουν ήττα της ομάδας τους

Η “μάχη” για την έξοδο στο Champions League κορυφώνεται στη Serie A και φίλαθλοι της Φιορεντίνα έχουν ξεκάθαρη προτίμηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι οπαδοί των “βιόλα” ζήτησαν την ήττα της ομάδας τους από τη Νάπολι, προκειμένου να μείνει εκτός Champions League η μισητή Γιουβέντους. Οι “παρτενοπέι” βρίσκονται ένα βαθμό μπροστά από τους “μπιανκονέρι”, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Η Νάπολι θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τέταρτη θέση και σύμφωνα με τον Φάμπιο Ραβετσάνι, οι οπαδοί της Φιορεντίνα τάσσονται στο πλευρό της αντιπάλου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του “Telelombardia” δήλωσε: “Μου έχουν πει ότι οι ultras της Φιορεντίνα, οι οποίοι είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα, έστειλαν το μήνυμά τους. Είπαν στην ομάδα ότι θα πρέπει να κάνει τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια κόντρα στη Νάπολι. Ο λόγος, προφανώς, έχει να κάνει με τη Γιουβέντους, για να μείνει εκτός Champions League. Είναι μια ιστορία όπως αυτή με τους οπαδούς της Λάτσιο πριν το ματς με την Ιντερ το 2010. Δε λέω ότι η Φιορεντίνα θα κάτσει να χάσει από τη Νάπολι, δεν έχω καμία τέτοια ένδειξη. Λέω τι λένε τα ρεπορτάζ από Φλωρεντία. Κατά την προσωπική μου άποψη, άλλωστε, η Γιουβέντους δε θα νικήσει την Ιντερ, οπότε η Νάπολι θα παραμείνει μπροστά. Απλά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα θέλουν να μείνει εκτός 4άδας η Γιούβε και αν η Νάπολι νικήσει ο στόχος τους θα έχει επιτευχθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.