Μπολόνια-Φιορεντίνα 3-3: Ο Παλάσιο είχε όλες τις απαντήσεις!(hls)

Με τον Αργεντινό να πετυχαίνει για πρώτη φορά χατ-τρικ στη Serie A, η Μπολόνια κατάφερε να αποφύγει την ήττα, με τους "βιόλα" να προηγούνται τρεις φορές.

Μετά από ένα νωθρό πρώτο εικοσάλεπτο, από το οποίο απουσίασαν οι ευκαιρίες, η Φιορεντίνα βρήκε δίχτυα χάρη στο 18ο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς

Ο Σέρβος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Πουλγάρ, ύστερα από χέρι του Σουμαορό σε δικό του σουτ, νικώντας από τα 11 μέτρα τον Σκορούπσκι.

Σε ηλικία 21 ετών και 98 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Serie A, που πετυχαίνει τουλάχιστον 18 γκολ σε μια σεζόν μετά τον σπουδαίο Αλταφίνι το 1958/59.

Μετά το γκολ των “βιόλα”, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και στο 31′ ισοφάρισαν με τον Παλάσιο ύστερα από έξοχη κάθετη μπαλιά του Βινιάτο, με τον Αργεντινό να σκοράρει για πρώτη φορά από το Σεπτέμβριο.

Οι “ροσομπλού” έφτασαν κοντά στην ανατροπή τόσο στο 35′ με τον Μπάροου όσο και στο 42′ με τον Σοριάνο, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τις να οδεύουν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες συγκινήσεις με τον Μποναβεντούρα στο 64′ να σημειώνει το 1-2, ύστερα από την ασίστ του Βενούτι, αυτό ήταν το 5ο γκολ του Ιταλού μέσου με αντίπαλο την Μπολόνια.

Όμως το σύνολο του Μιχάιλοβιτς δεν άργησε να φέρει εκ νέου την αναμέτρηση στην ισορροπία με τον Βινιάτο να σεντράρει και τον Παλάσιο να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 71′.

Από κόρνερ του Πουλγάρ στο 73′ ο Βλάχοβιτς έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα της Τοσκάνης, ωστόσο το δίδυμο Βινιάτο-Παλάσιο είχε και πάλι την απάντηση, τρίτη ασίστ του 20χρονου, τρίτο γκολ του Αργεντινού, για το τελικό 3-3.

Κάπως έτσι ο Παλάσιο σε ηλικία 39 ετών και 86 ημερών έγινε ο γηραιότερος που πετυχαίνει χατ-τρικ στη Serie A.

H Μπολόνια έφτασε τους 39 βαθμούς και η Φιορεντίνα, που έμεινε για πρώτη φορά εντός του 2021 αήττητη σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, πήγε στους 35, ούσα στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μπολόνια (3-4-2-1): Σκορούπσκι, Τομιγιάσου (76′ Σκοβ-Όλσεν), Ντανίλο, Σουμαορό, Ορσολίνι, Σβάνμπεργκ, Σοριάνο, Ντε Σιλβέστρι, Βινιάτο (90′ Τζουβάρα), Μπάροου, Παλάσιο (αρχ.)

Προπονητής: Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Φιορεντίνα (3-5-2): Ντρανγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πεσέλα (αρχ.), Κάσερες, Βενούτι, Άμραμπατ, Πουλγάρ, Μποναβεντούρα (83′ Καστροβίλι), Μπιράγκι (68′ Ίγκορ), Ριμπερί (77′ Κουαμέ), Βλάχοβιτς

Προπονητής: Μπέπε Γιακίνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.