Γιουβέντους: Περιμένει πρόταση για να παραμείνει ο Κιελίνι

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Kιελίνι, δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο 36χρονος αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει παρά τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών, αλλά η «Γηραιά Κυρία» δεν του έχει κάνει ακόμη κάποια προσφορά για να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ακόμη έναν χρόνο στο «Allianz Stadium». Η Corriere di Torino ισχυρίζεται ότι ο αρχηγός των «μπιανκονέρι», αισθάνεται έτοιμος να ξεκινήσει άλλη μια σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα αυτό το φθινόπωρο, αλλά το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και δεν του έχει προσφερθεί ακόμη ανανέωση.

Χωρίς επέκταση του συμβολαίου του στη Γιουβέντους, ο Κιελίνι έχει ήδη δηλώσει δημόσια ότι δεν θα παίξει αλλού στην Ιταλία ή στην Ευρώπη. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε έτσι να κατευθυνθεί προς τις ΗΠΑ. Ο 36χρονος έχει παίξει 14 φορές στη Serie A αυτή τη σεζόν και έχει φορέσει σε 531 παιχνίδια τη φανέλα της Γιουβέντους. 106 φορές διεθνής με την Ιταλία, έφτασε από τη Φιορεντίνα τον Ιούλιο του 2005 και έκτοτε βοήθησε τον σύλλογο να κερδίσει εννέα Scudetti, τέσσερα Coppa Italia και πέντε Supercoppa Italiana.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.