Νάπολι-Λάτσιο 5-2: Νάπολι για φίλημα και Τσάμπιονς Λιγκ (hls)

Η Νάπολι ήταν θεαματική, αποτελεσματική και συνεχίζει να καταδιώκει τις πιθανότητες συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Ιστορική βραδιά για τον Ντρις Μέρτενς που έφτασε τα 102 γκολ στη Σέριε Α

Η Νάπολι συνεχίζει να απαιτεί την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, καθώς διέκοψε με κρότο το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων της Λάτσιο και έμεινε στο μείον δύο από την τέταρτη Γιουβέντους.

Με τη συμπλήρωση δώδεκα λεπτών στο ματς η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε με διαφορά δύο τερμάτων, από το πέναλτι του Λορέντσο Ινσίνιε στο 6ο λεπτό και το σουτ του Ματέο Πολιτάνο.

Η Λάτσιο δυσκολεύθηκε αισθητά να ανταποκρίθει στη δυσκολία που προέκυψε και το σενάριο έγινε χειρότερο για εκείνη στο 53ο λεπτό, όταν ο Ινσίνιε σκόραρε για δεύτερη φορά και φτάνοντας τα 83 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι στη Σέριε Α ανέβηκε στην τέταρτη θέση των σκόρερ του συλλόγου αφήνοντας πίσω του το Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το 4-0 που πέτυχε ο Ντρις Μέρτενς ήταν ακόμη πιο ιστορικό με τον Βέλγο να πιάνει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας τον Αντόνιο Βόγιακ με 102 γκολ.

Ξαφνικά το ματς απέκτησε προοπτική για τη Λάτσιο που πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο με τους Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Τσίρο Ιμόμπιλε. Τα πάντα όμως έλαβαν τέλος στο 80ο λεπτό όταν ο Βίκτορ Οσίμχεν “έγραψε” στο 80ο λεπτό το 5-3 που ήταν και το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.