Δεν χαμογέλασε κανείς

Ίντερ και Ρόμα έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σέριε Α και παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από δύο ματς στο πρωτάθλημα. Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Στεκέλενμπουργκ...

Ίντερ και Ρόμα έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Σέριε Α και παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από δύο ματς στο πρωτάθλημα. Αν και οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε «χορταστικά» παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να βρουν ούτε μία φορά τον δρόμο για τα δίχτυα.

Εντελώς τυχαία, καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» ήταν πολλές και μπροστά και στις δύο εστίες χάθηκαν τεράστιες ευκαιρίες. Ο Ζούλιο Σέζαρ και ο Λόμποντ, ωστόσο, βρέθηκαν σε καλή μέρα και γλίτωσαν τουλάχιστον τις ομάδες τους από τα χειρότερα. Ο τελευταίος χρειάστηκε να αφήσει τον πάγκο και να φορέσει τα γάντια του στο 18′, καθώς ο Στεκέλενμπουργκ τραυματίστηκε. Ο Ολλανδός γκολκίπερ στο τετ α τετ που είχε με τον Λούσιο δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι από τον Βραζιλιάνο, έχασε τις αισθήσεις του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Βέβαια, οι δύο προπονητές δεν θα πρέπει να αισθάνονται και τόσο άνετα στις θέσεις τους. Και κυρίως ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, αφού η νίκη ήταν μονόδρομος για τους «νερατζούρι» μετά τις ήττες από την Παλέρμο στο πρωτάθλημα και την Τράμπζονσπορ στο Champions League.

ΙΝΤΕΡ (Γκασπερίνι): Σέζαρ, Λούσιο, Ζανέτι, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Σνάιντερ, Καμπιάσο, Όμπι (62′ Ζόναθαν), Φορλάν (79′ Μουντάρι), Μιλίτο (59′ Σάρατε)
ΡΟΜΑ (Ενρίκε): Στεκέλενμπουργκ (18′ Λόμποντ), Μπουρντίσο, Κιέρ, Ντε Ρόσι, Περότα, Πισάρο (59′ Γκάγκο), Ταντέι, Πιάνιτς, Τότι, Οσβάλντο, Μπορίνι (78′ Μποριέλο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.