Μιλίτο: «Θετική η εφετινή σεζόν»

Ευχαριστημένος με την πορεία της Ίντερ την εφετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μιλίτο, τονίζοντας πως κρατάει την έξοδο των «νερατζούρι» στο Europa League της νέας σεζόν.

Ευχαριστημένος με την πορεία της Ίντερ την εφετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μιλίτο, τονίζοντας πως κρατάει την έξοδο των «νερατζούρι» στο Europa League της νέας σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός υπογράμμισε πως η εφετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη τόσο για την ιταλική ομάδα, όσο και για τον ίδιο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε.

Αρχικά, ο Μιλίτο τόνισε: «Η εφετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική. Μπορεί να υπήρχαν περισσότερες απαιτήσεις, όμως υπάρχουν δυσκολίες όταν γίνεται μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο Europa League της νέας σεζόν, παρότι χάσαμε φέτος πολλούς βαθμούς, ειδικά στην έδρα μας. Είναι ντροπή κάτι τέτοιο, γιατί με λίγους βαθμούς παραπάνω, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει μια θέση στο Champions League».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός επιθετικός συμπλήρωσε: «Για εμένα ήταν μια δύσκολη σεζόν, καθώς ήθελα να παίζω περισσότερο. Μέχρι τον Δεκέμβριο προσπαθούσα να επανέλθω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και να βρω και πάλι τον καλό μου αγωνιστικό εαυτό. Οι επόμενοι τρεις μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι ψυχολογικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.