Τοχίρ: «Δυο μεγάλες μετεγγραφές»

Για δυο μεγάλες μετεγγραφές θα κινηθεί η Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Τοχίρ, τονίζοντας πως όλα θα λειτουργήσουν βάσει του πλάνου των «νερατζούρι».

Για δυο μεγάλες μετεγγραφές θα κινηθεί η Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Τοχίρ, τονίζοντας πως όλα θα λειτουργήσουν βάσει του πλάνου που έχουν καταστρώσει οι «νερατζούρι». Ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες για τους συγκεκριμένους παίκτες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιαστεί η ομάδα του τη νέα σεζόν, ανταγωνιστική και έτοιμη να διεκδικήσει το ιταλικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο μεγαλομέτοχος της Ίντερ τόνισε: «Το πλάνο μας είναι να ενδυναμωθεί το ρόστερ της ομάδας και να γίνει ξανά η Ίντερ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιωθεί η απόδοση της ομάδας μας. Βάσει του πλάνου μας, θα κινηθούμε για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών, που θα κάνουν τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όμως δε μπορώ να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες κινήσεις, πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.