«Κορυφαία του κόσμου η Ιντερ»

Την άποψη ότι η Ιντερ είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και για το λόγο αυτό την επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του, εξέφρασε ο Ρίκι Αλβάρες.

Την άποψη ότι η Ιντερ είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και για το λόγο αυτό την επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του, εξέφρασε ο Ρίκι Αλβάρες. Ο 23χρονος Αργεντινός που πήρε μεταγραφή για τους «νερατζούρι» από τη Βελέζ Σάρσφιλντ, παραδέχτηκε επίσης ότι είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και η Αρσεναλ.
 
«Προτίμησα την Ιντερ γιατί είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την Αρσεναλ, αλλά επαναλαμβάνω, η Ιντερ είναι η καλύτερη του κόσμου», επέμεινε ο Αλβάρες σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της κυπελλούχου Ιταλίας.
 
«Είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα να ανήκεις σε έναν τέτοιο σύλλογο και περνάω πολύ καλά αυτές τις πρώτες μέρες παραμονής μου εδώ, θα δουλέψω σκληρά με στόχο την κατάκτηση όσο περισσότερων τίτλων γίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα, επειδή θα έχω βοήθεια από τους Αργεντινούς που βρήκα στην ομάδα», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στους συμπατριώτες του Χαβιέρ Ζανέτι, Εστέμπαν Καμπιάσο και Ντιέγκο Μιλίτο.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.