Αρνήθηκε τη βοήθεια του Μπενίτεθ

Ο Αντόνιο Κόντε δε θέλει να ενημερωθεί από τον Ράφα Μπενίτεθ για τη Μπενφίκα, αφήνοντας αιχμές για τις επιτυχίες του Ισπανού τεχνικού, κόντρα στις πορτογαλικές ομάδες.

Ο Αντόνιο Κόντε δε θέλει να ενημερωθεί από τον Ράφα Μπενίτεθ για τη Μπενφίκα, αφήνοντας αιχμές για τις επιτυχίες του Ισπανού τεχνικού, κόντρα στις πορτογαλικές ομάδες. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους δε φάνηκε να συγκινείται από την πρωτοβουλία που πήρε ο προπονητής της Νάπολι να τον ενημερώσει για τους «αετούς» της Λισσαβόνας.

Ο Μπενίτεθ είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Τη Μπενφίκα τη γνωρίζω καλά καθώς την έχω νικήσει με την Τσέλσι, εάν ο Κόντε έχει ανάγκη μπορεί να μου τηλεφωνήσει όποτε θέλει».

Η απάντηση του Κόντε ήταν άμεση, μετά το 2-0 επί της Ουντινέζε: «Αν κρίνω από το πώς κατέληξε το ματς της Νάπολι με την Πόρτο, καλύτερα να το αποφύγω. Τα αποτελέσματα του Μπενίτεθ με τις πορτογαλικές ομάδες δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, οπότε τον ευχαριστώ αλλά αποφεύγω να τον καλέσω. Θα στείλω τους συνεργάτες μου να δουν τα παιχνίδια της Μπενφίκα και τους εμπιστεύομαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.