Αλέγκρι: «Βελτίωση στην άμυνα»

Να βελτιωθεί η Μίλαν στην αμυντική της λειτουργία θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εν όψει του αγώνα με την Σέλτικ.

Να βελτιωθεί η Μίλαν στην αμυντική της λειτουργία θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εν όψει του αγώνα με την Σέλτικ. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την ισοπαλία 2-2 με την Τορίνο και υπογράμμισε πως θα χρειαστούν χρόνο οι παίκτες του για να προσαρμοστούν στο σύστημα που προσπαθεί να περάσει και παράλληλα θα πρέπει να βρουν μια ισορροπία, ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα.

Αρχικά, ο τεχνικός των «ροσονέρι» δήλωσε: «Θα πρέπει να βρούμε ισορροπία, καθώς έχουμε απώλειες με τον τρόπο που παίζουμε. Η εμφάνιση κόντρα στην Τορίνο δε με σοκάρισε, καθώς η ομάδα ακόμα μεταβάλλεται. Δεν έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και χρειαζόμαστε χρόνο γιατί οι παίκτες πρέπει να μάθουν πώς να παίζουν. Επίσης, θα πρέπει να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θα πρέπει να παίζουμε περισσότερο σαν ομάδα και να αμυνόμαστε καλύτερα. Όμως αυτό θα έρθει με τον καιρό και θα είναι δύσκολο να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε’.

Σχετικά με τις απουσίες που θα έχει, ο Αλέγκρι δήλωσε: «Οι Μοντολίβο, Ντε Σίλιο, Αμπάντε και Ελ Σαραουΐ δε θα παίξουν την Τετάρτη. Θα παίξουμε με όσους έχουμε στη διάθεσή μας. Στο ματς με τη Σέλτικ θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.