Πήρε το ντέρμπι η Τζένοα, στον πάγκο ο «Φέτφα»

Η Τζένοα πήρε το ντέρμπι της Γένοβας απέναντι στη Σαμπντόρια, με 3-0, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να μένει στον πάγκο στην πρώτη του παρουσία σε αποστολή με τη νέα του ομάδα.

Η Τζένοα πήρε το ντέρμπι της Γένοβας απέναντι στη Σαμπντόρια, με 3-0, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να μένει στον πάγκο στην πρώτη του παρουσία σε αποστολή με τη νέα του ομάδα.

Έτσι η «Ντόρια» έμεινε μετά από τρεις αγωνιστικές στο φετινό Καμπιονάτο χωρίς νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο «Λουίτζι Φεράρις» κατέκτησαν το πρώτο τους «τρίποντο» για φέτος. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην αποστολή των νικητών, αλλά δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Ο Αντονίνι άνοιξε το σκορ, στο ντέρμπι μίσους της πόλης, με στο 9΄, με αντίδραση της Σαμπντόρια να μην υπάρχει ουσιαστική ούτε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ούτε και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 50΄, επί της ουσίας, τελείωσε το παιχνίδι για την Τζένοα με τον Καλάιο να κάνει το 0-2 και να χρίζεται σκόρερ στο ντεμπούτο του.

Το τέρμα του πρώην παίκτη της Νάπολι διαδέχθηκε το εξαιρετικό φάουλ του Λόντι στο 66΄, το οποίο σφράγισε την τεράστια νίκη των «ροσομπλού» που μέχρι το επόμενο ντέρμπι θα είναι τα «αφεντικά» στη Γένοβα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.